Lisätietoa kampanjasta

 

100 Korttia -kampanja

Ideaboostin 100 Korttia -kampanja on osa Suomi 100 -ohjelmaa vuonna 2017. Suomen itsenäisyyden juhlavuotta 2017 rakennetaan ja vietetään kansalaisten ja organisaatioiden yhteistyönä. Lisätietoja Suomi 100 -ohjelmasta löydät täältä.

 

IdeaBoost järjestää Suomi 100 -juhlan kunniaksi kampanjan, jossa sata henkilöä saa lähettää ilmaiseksi ja postikuluitta postikortilla hyvän kesän toivotukset haluamalleen henkilölle. Näin haluamme tuoda oman panoksemme juhlavuoteen. Korteissa kuvataan Suomen luontoa ja eläimistöä ja ne ovat omaa käsialaamme.

 

Kampanjan kulkua seuraat parhaiten Facebookissa.

 

 

Tekijöistä

IdeaBoost on kevytyrittäjyystoimintaan perustuva graafisen- ja koodausalan palveluntarjoaja. Suunnittelemme ja toteutamme graafisen alan palveluita printti- ja internetkäyttöön. Toimintamme perustana on asiakkaan tyytyväisyys ja hyvä hinta-laatu -suhde. Fyysinen sijaintimme on Alajärven ja Jyväskylän seudulla, mutta teemme mielellämme töitä koko Suomen laajuisesti.

Jukka

Idearikas graafikko ja koheltaja, jolla on aina tuhat rautaa tulessa ja uusia projekteja vireillä. Jukka nauttii luonnosta, hyvästä ruoasta, videopeleistä ja kaikenlaisesta uuden luomisesta.


jukka.makela@ideaboost.fi
puh. 050 373 4944

Janne

Maailman hyväsydämisin tietotekniikkavelho, jolla on aina vastaus kaikkeen. Janne ajattelee asioita viiden vuoden päähän ja korjaa Jukan vahinkoja nettipuolella. Janne tykkää alennuskupongeista ja koodaamisesta.


janne.pekkarinen@ideaboost.fi
puh. 045 330 8022